Community art projects

Graag zet ik kunstprojecten in om maatschappelijke thema’s te ondersteunen. Ik ben altijd beschikbaar om over onderwerpen mee te denken en te kijken of een op maat gemaakt project kan helpen doelen te bereiken.

EURBAN TOUR
Een Tour langs Europese hoofdsteden met een 50 meter lange tafelinstallatie. Aan die tafel nodigen we voorbijgangers uit om een persoonlijke bijdrage te leveren over maatschappelijk relevante onderwerpen. Zo komen we met elkaar in gesprek. Dit gebeurt op Meterslange witte linten die over de tafels liggen en die later in een hangende installatie met projecties ergens in de stad terug te vinden zijn. Te vinden op Instagram onder Eurban tour.

KEEP THE HEARTBEAT GOING
Een project om aandacht te genereren voor het belang van reanimatie onderwijs op middelbare scholen. Hierbij maken we gebruik van een heartbeat om op een eigenzinnige artistieke wijze dit thema op de kaart krijgen. Het logo vormgegeven door vormgever Stang Gubbels. De eigen website en facebookpagina vind je onder keep the heartbeat going.

HET BOS
Van oude boeken zijn een honderdtal bomen gemaakt die samen een bos vormen. Verkocht voor het goede doel. In samenwerking met Rotary Maastricht Oost tot stand gekomen.

THE WHITE FLAG
In het kader van 75 jaar herdenken van de vrede zijn wij met een tafelinstallatie, ontworpen door Almar Ontwerpt, langs de bevrijdingsroute getrokken om verhalen op te halen over oorlog, bevrijding, vrede en leven in vrijheid. Het eindresultaat, een installatie van 75 hangende linten met daarop een film projectie, gemaakt door leerlingen van de HKU. Te zien in pop-up ruimtes in de winkelstraten.